Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@12:17:21 GMT

انتشار مجموعه هشت جلدی «هدیه های امام حسن(ع)»

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۷۹۳۸

انتشار مجموعه هشت جلدی «هدیه های امام حسن(ع)»

مجموعه هشت جلدی «هدیه های امام حسن(ع)» اثری از حجت الاسلام مهاجرانی مشتمل بر ۴۰ حدیث از دومین امام شیعیان همراه با شعر و رنگ آمیزی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، مجموعه هشت جلدی «هدیه های امام حسن(ع)» نوشته «حجت الاسلام سید محمد مهاجرانی» با تصویرگری «لیلا باباخانی» برای گروه سنی ب و ج یعنی دوم تا پنجم ابتدایی از سوی انتشارات بهار دلها چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب مشتمل بر 40 حدیث از امام حسن(ع) است. نویسنده احادیث بسیار کوتاه در حد 6 کلمه، قابل درک و کاربردی برای کودکان را انتخاب کرده است.

 

آداب غذا خوردن، بخشش، آداب سفره، اهمیت علم، چگونگی ارتباط با دیگران، سپاسگزاری، اهمیت نظم، همیاری، تنبلی و نمازهای روز از جمله مباحث مطرح شده در مجموعه هشت جلدی هدیه های امام حسن(ع) است. این مجموعه برای درک و جذابیت بیشتر همراه با شعر و رنگ آمیزی است.

 

حجت الاسلام مهاجرانی از «مجموعه فرهنگ سخنان امام حسن مجتبی (ع)» اثری از محمد دشتی و «فرهنگ جامع سخنان امام حسن مجتبی (ع)» که از سوی پژوهشگاه باقرالعلوم منتشر شده است به عنوان دو منبع اصلی برای مجموعه هدیه های امام حسن(ع) استفاده کرده است.

 

حجت الاسلام مهاجرانی پژوهشگر، نویسنده  و شاعر خردسال، کودک و نوجوان متولد 1348 در شهر اراک است. « پیامبر عزیز ما» نخستین کتابی بود که حجت الاسلام مهاجرانی برای کودکان نوشت. وی کتابهای مذهبی بسیاری همچون گل و پروانه، خدای خوب من، دنیای ما چه زیباست، قهرمان مهربان، پیامبر عزیز ما، تقدیم به همه، زنگ بهداشت، چهارده شاخه گل، معماهای دینی برای کودکان، ایران شناسی، باغ گل محمدی، فاطمه و فاطمه، گل صد برگ، نشانه های امید، حاجی کوچولو، هدیه های امام علی(ع) ، دسته گلی از آسمان و هدیه های پیامبر(ص) را به رشته تحریر در آورده است.

 

در صفحه ای از « هدیه های امام حسن(ع)» در مورد آداب غذا خوردن می خوانیم:

حدیث: از آداب سفره این است که از جلوی خودت بخوری، لقمه هایت کوچک باشد و غذا را خوب بجوی.

وقتی نشسته ای شما                  کنار سفره غذا

از جلوی خودت بخور                      نه اینکه از غذای ما

لقمه ها رو کوچک بگیر                   و خوب بجو لقمه ها رو

 

در صفحه دیگری از این مجموعه در مورد استفاده از وقت آمده است:

 حدیث: اگر فرصتی برایت ایجاد شد، آن را هدر نده.

برای انجام کار                              این پای و آن پا نکن

شروع کن و تمام کن                     امروز و فردا نکن

 

در صفحه دیگری از کتاب «هدیه های امام حسن (ع)» در مورد اهمیت دانش آمده است:

 حدیث: دانش ها را فرا بگیرید.

چه مدرسه چه خانه                      چه در شب و چه در روز

همیشه در تلاش باش                   دانش و فن بیاموز

 

 

گفتنی است، مجموعه هشت جلدی « هدیه های امام حسن(ع) نوشته «حجت الاسلام سید محمد مهاجرانی» تصویرگری «لیلا باباخانی» از سوی انتشارات بهار دلها برای کودکان چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

 

 

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: مریم داوری مجموعه هشت جلدی برای کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۷۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق (ع)

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی در محفل معارفی شب شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام در حرم مطهر بانوی کرامت، ضمن اشاره به ویژگی‌های اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام و مقام امامت در آیات و روایات با بیان این که مقام امامت از تمام مقام‌های نبوت و رسالت بالاتر است، گفت: حضرت ابراهیم پس از عبور از آزمون‌های سخت الهی به مقام امامت نائل آمدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقاتهرانی در ادامه با بیان این که امام در عبودیت و بندگی، شجاعت و تدبیر والاترین انسان است، به مقام عبودیت از دیدگاه امام صادق علیه‌السلام اشاره کرد و افزود: امام علیه‌السلام در مقام تربیت به همه چیز واقف است، به هر چیزی در جای خود توجه داشته و عدالت والای ایشان مانع واکنش نابجاست.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت به جایگاه عمل در آموزه‌های دینی اشاره و عمل صالح را مکمل ایمان توصیف کرد و گفت: توسل به درگاه الهی با تمسک به اهل‌بیت علیهم‌السلام و آبروی ایشان، گره‌گشای مشکلات و حرکت انسان در تقرب به ذات اقدس الهی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی به دیدار عنوان بصری و امام صادق علیه‌السلام اشاره و بندگی خدا را از برجسته‌ترین کلیدواژه‌های تجلی اخلاق اسلامی دانست با تأکید بر این که انس و جن برای چیزی جز بندگی خدا خلق نشده‌اند، اذعان داشت: امام صادق علیه‌السلام در پاسخ به سؤالی دررابطه‌با حقیقت بندگی می‌فرمایند؛ «أن لا یَرَی العَبدُ لِنَفسِهِ فیما خَوَّلَهُ اللّه ُ إلَیهِ مُلکا؛ لِأنَّ العَبیدَ لا یَکونُ لَهُم مُلکٌ، یَرَونَ المالَ مالَ اللّه ِ یَضَعونَهُ حَیثُ أمَرَهُمُ اللّه ُ تَعالی بهِ، و لا یُدَبِّرَ العَبدُ لِنفسِهِ تَدبیرا، و جُملَةُ اشتِغالِهِ فیما أمَرَهُ اللّه ُ تَعالی بهِ وَ نَهاهُ عَنهُ ··· فهذا أوّلُ دَرَجَةِ المُتَّقینَ»

 سخنران محفل معارفی حرم مطهر تصریح کرد: در نگاه امام صادق علیه‌السلام حقیقت بندگی سه چیز است: این که بنده در آنچه خداوند به او عطا فرموده است برای خود مالکیتی در نظر نگیرد؛ زیرا بندگان [واقعی خدا]مالک چیزی نیستند، مال را متعلّق به خدا می‌دانند و آن را هر جا که خداوند عزوجلّ فرمان داده است، به مصرف می‌رسانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی با بیان این که حتی زیبایی انسان نیز متعلق خودش نیست و تنها امانتی الهی است که باید در جای درست هزینه شود، عنوان کرد: در مبانی اسلام انسان حتی مالک نفسش نیست و نمی‌تواند خودکشی کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی ضمن ارائه مثال‌هایی دررابطه‌با عدم ملکیت انسان، متصدی بانک را بارزترین مثال برای تبیین عدم ملکیت بر سرمایه‌ای که به دستش می‌رسد، دانست و گفت: بنده واقعی در عین برنامه‌ریزی برای خود تدبیر و چاره‌اندیشی نمی‌کند و در عین تلاش نتیجه هرچه باشد را می‌پذیرد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت بیان کرد: تمام اشتغال بنده واقعی خدا به چیز‌هایی است که خداوند عزوجلّ او را به انجام آنها فرمان داده یا از آنها بازداشته است و این نخستین درجه پرهیزگاران است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی بیان کرد: انسانی که هیچ‌گاه نسبت به چیز‌هایی که دارد، خود را مالک نمی‌داند، فخرفروشی نمی‌کند و به‌راحتی وارد میدان انفاق می‌گردد؛ کسی که در عین انجام‌وظیفه و تلاش تدبیر امور را به خدا واگذارد، تحمل مصیبت‌های دنیا برایش آسان خواهد بود.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر این که اگر اشتغال انسان به امر و نهی‌های الهی باشد، هیچ‌گاه خود را گرفتار دل‌مشغولی‌ها و درگیری‌های دنیا نمی‌سازد، یادآور شد: وقتی خداوند بنده‌اش را به این سه ویژگی بندگی بیاراید؛ دنیا، شیطان و اهل دنیا برایش خار می‌گردد و هیچگاه به دنبال انباشت سرمایه‌های دنیا و فخرفروشی حرکت نمی‌کند و عمرش را به بطالت نمی‌گذراند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • فوت یک امام جمعه در تصادف با آمبولانس
  • فوت امام‌ جمعه بلوک جیرفت در اثر تصادف
  • حادثه منجر به فوت برای یک امام جمعه در جیرفت
  • حادثه منجر به فوت برای امام جمعه جیرفت
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • سومین حرم اهل بیت شاهچراغ (ع) در سوگ امام صادق (ع)
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق (ع)
  • عکسی قدیمی از سیدمحمد خاتمی در کنار همسر و فرزند عطاء الله مهاجرانی
  • امام جمعه جدید ششتمد معرفی شد